Presedintele Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, un mesaj tuturor celor care incep scoala luni, urandu-le un an bun, care sa ii duca mai aproape de visele lor profesionale si intelectuale, iar Victor Ponta le transmite si el elevilor mult succes si sa treaca testele cu note mari.

”Fiecare inceput de an scolar este pentru mine o ocazie de bucurie si speranta unui nou inceput. Le urez celor care astazi simt emotia primei zile de scoala un an bun, care sa ii duca mai aproape de visele lor profesionale si intelectuale. Sunt alaturi de dascali si de parinti in eforturile lor de a asigura educatia celor ce reprezinta viitorul Romaniei puternice”, scrie Iohannis pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Targoviste, scrie MEDIAFAX.

La randul sau, premierul Victor Ponta le transmite si el mult succes elevilor care incep astazi un nou an scolar, tot printr-un mesaj postat pe Facebook.

”Mult succes elevilor care incep astazi un nou an scolar! Sa studiati cu atentie, sa treceti testele cu note mari si sa ascultati de sfaturile parintilor si profesorilor, pentru ca ei va vor binele! Iar pentru cei cu gandul tot la vacanta, prima va fi de pe 31 octombrie (pentru invatamantul primar). Un gand bun tuturor profesorilor pentru eforturile organizatorice depuse ca totul sa decurga bine si pentru dedicarea de care dau dovada fata de generatia tanara! Va doresc tuturor un an scolar de succes, cu multe impliniri si buna intelegere!”, scrie Victor Ponta.

Premierul participa, luni dimineata, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Colegiul National ”Ecaterina Teodoroiu” din Targu Jiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.