Conferinta Organizatiei PSD Bucuresti l-a ales, joi, in unanimitate, pe Robert Negoita in functia de presedinte al acestei filiale.


Primarul Sectroului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD Bucuresti, el inlocuind-o in aceasta functie pe Ecaterina Andronescu.

Robert Negoita a spus, in discursul sau, ca nu este adevarat ca PSD apara coruptii, aratand ca partidul doreste o caratare a societatii romanesti de coruptie. "Am vazut voci care spun ca PSD apara coruptii, ceea ce nu este adevarat, PSD, ca intrega societate, isi doreste o curatare a societatii romanesti de acest fenomen care se numeste corptia. Asta este o operatie, e adevarat, cand medicul taie, mai greseste si mai ia si din zona buna, dar, in speranta ca medicul devine din ce in ce mai specializat si taie mai bine, nu este niciun argument sa nu spunem mai apasat ca PSD isi doreste o Romanie curatata de corupti. Cu cat mai repede ne curatam de corputi, cu atat mai bine pentru Romania", a spus Negoita.

El a aratat ca trebuie ca partidul sa-si propuna ca obiectiv schimbarea de mentalitate, aratand ca sunt prea multi demagogi care nu pot sa spuna nici doua lucruri pe care sa le fi facut pentru Romania. "Ne propunem un obiectiv: schimbarea de mentalitate. Este cel mai greu, dar este si cel mai important, este obiectivul nostru de a incerca sa influentam in bine. Prea mult am fost condusi de demagogi care vorbesc frumos, fac glume, sunt sociabili si care nu stiu sa scrie doua lucruri pe care le-au facut pentru Romania si pentru comunitatea care i-a pus in functii. E nevoie sa stim sa ne alegem bine liderii", a adaugat Negoita.

"Cred ca este bine pentru noi toti, nu este ceva gresit sa vorbim frumos, sa fii un bun orator, dar nu este suficient. Ce ai facut pana acum, esti parlamentar, esti ales local?. Cred ca vrajala nu tine nici de foamne si nu ne putem imbraca cu vrajalea", a adaugat Negoita.

El a propus o intanire cu PNL pentru a discuta despre situatia bucurestenilor la iarna, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.