Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Europa FM, ca, daca Victor Ponta isi va dori un post de conducere in PSD la congresul din aceasta toamna, va avea toata sustinerea, insa spune ca nu stie care ii sunt acum intentiile premierului.

"Victor Ponta are sustinerea mea in continuare si a partidului ca prim-ministru. (...) Important este sa-si doreasca el (o functie de conducere - n.r.). Important e ca Victor Ponta sa fie sustinut de mine si de partid si daca Victor va dori sa fie intr-un post de conducere in PSD va avea toata sustinerea mea, cum a avut-o tot timpul, fara ezitare", a spus Dragnea.

Liderul interimar al PSD a mai sustinut ca nu stie care ii sunt acum intentiile lui Ponta, dar stie ca este "preocupat de guvernare".

Pe 10 august, premierul Victor Ponta a declarat ca el nu va candida la Congresul PSD din aceasta toamna si il va sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD, liderul interimar al partidului fiind "foarte bun" pentru a ocupa aceasta functie, scrie MEDIAFAX. "Liviu Dragnea e foarte bun pentru functia asta (sefia PSD - n.r.), eu am responsabilitatea guvernarii. (...) Il sustin pe Liviu, daca asa l-au votat colegii mei", a spus Ponta, la Romania TV, precizand ca exclude varianta unei "tradari" a lui Liviu Dragnea.

Premierul a mai precizat ca el nu va candida la Congresul care va fi organizat in aceasta toamna, dar nu exclude o revenire in fruntea PSD pe viitor. "Eu nu candidez anul acesta. Ca n-o sa mai candidez niciodata? Nu pot sa va spun asa ceva, politica e un sport de lunga durata", a comentat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.