Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu il deranjeaza ca presedintele PSD Liviu Dragnea colaboreaza cu liderii opozitiei, ci se bucura, adaugand: "Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta".

Intrebat, joi, la Parlament, daca il deranjeaza ca Liviu Dragnea colaboreaza foarte bine cu opozitia, Ponta a spus: "Nu, dimpotriva, ma bucur". "Este foarte bine ce face domnul Dragnea, il sprijin si cred ca este spre binele tuturor. Cat mai multa iubire cu doamna Gorghiu ne ajuta. Altfel, nu stiu, ca de trei zile nu mi-a mai cerut demisia, nu stiam ce a patit. Cred ca a convins-o Liviu", a spus el.

PSD si PNL vor forma un grup de lucru care sa stabileasca un set de masuri pentru recredibilizarea Parlamentului, a anuntat, joi, presedintele PSD Liviu Dragnea, scrie MEDIAFAX.

Dragnea a spus ca a convenit cu liderul PNL Alina Gorghiu sa faca un plan pentru recredibilizarea Parlamentului, fiind vorba si de Regulament, de un cod de conduita al parlamentarului, circuitul legislativ si atitudinea parlamentarului.

PNL lucreaza la un proiect de reformare a Parlamentului, care va fi discutat cu partidele, a declarat, tot joi, copresedintele PNL Alina Gorghiu, sustinand ca actuala imagine a Legislativului este "jalnica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.