Senatorii PSD au votat, duminica, noii membri din conducerea Senatului, alegandu-i ca vicepresedinti pe Ioan Chelaru si Augustin Mitu, in timp ce Niculae Badalau si Neculai Bereanu vor fi noii chestori social-democrati.

Astfel, Ioan Chelaru este singurul care isi mentine actuala functie din conducerea Senatului. Cristian Dumitrescu (vicepresedinte), Florin Constantinescu (chestor) si Nicolae Moga (chestor) nu au mai candidat.

PSD mai este reprezentat in Biroul Permanent si de secretarul Ion Rotaru. Noua componenta a Biroului Permanent al Senatului urmeaza sa fie stabilita in prima zi a sesiunii parlamentare de toamna, care incepe la 1 septembrie, scrie MEDIAFAX.

Alegerea Biroului Permanent al fiecarei Camere - 4 vicepresedinti, 4 secretari si 4 chestori - se face la propunerea grupurilor parlamentare, in conformitate cu ponderea acestora, potrivit configuratiei politice si negocierii liderilor grupurilor parlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.