Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat sambata, la Costinesti, ca printre prioritatile formatiunii pe care o conduce in urmatoarea sesiune parlamentara se afla proiectul privind taxarea marilor averi, dar si primul loc de munca.

“Avem si credem ca vom primi tot sprijinul pentru o lege care intereseaza romanii. Peste 80 la suta din romani isi doresc taxarea marilor averi. Legea suta la suta UNPR - primul loc de munca, mai ales pentru tineri, avem nevoie ca tinerii sa ramana in tara. Bineinteles ca sprijinim toate proiectele coalitiei, iar in plan general toate problemele pe securitate nationala ale presedintelui Romaniei fiindca este ales de poporul roman”, a declarat, sambata, Gabriel Oprea, la Scoala de vara a UNPR, de la Costinesti.

El a precizat ca un alt proiect initiat de UNPR este scaderea varstei de la 18 ani la 16 ani pentru a putea vota.

De asemenea, liderul UNPR a anuntat lansarea in dezbaterea publica a planului national “Siguranta si Prosperitate pentru Romania”.

“UNPR a lansat in dezbaterea publica planul national "Siguranta si Prosperitate pentru Romania". Sunt cinci teme importante, vrem sa le discutam cu toti partenerii politici, cu toate partidele parlamentare, dar in primul rand cu oamenii obisnuiti, cu cetatenii. Am trecut in acest plan cinci directii, de la renasterea nationala, functionarea statului, rolul Romaniei in lume, functionarea economiei si noul stat social”, a explicat Gabriel Oprea.

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat, sambata, la lucrarile Scolii de vara a UNPR, organizata la Costinesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.