Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca PNL va discuta despre motiunea de cenzura atunci cand va fi cazul, adaugand ca liberalii asteapta sa inceapa sesiunea parlamentara si sa vada ce face Guvernul si apoi vor anunta ce decizie vor lua.
Intrebata, dupa consultarile liderilor partidelor parlamentare pe tema Codului Fiscal, finalizate cu un consens, daca mai are rost o motiune de cenzura a PNL, Gorghiu a spus ca aceste consultari au fost un prim passi ca nu stie ce va fi in viitor, adaugand ca despre motiunea de cenzura se va discuta ”cand va fi cazul”, scrie MEDIAFAX.

”E un prim pas. Nu vreau sa va aratam ca debordam de entuziasm si nici nu vreu sa privesc cu pesimism, ca nu am de ce, aceasta intelegere. Suntem cat se poate de realisti, cat se poate de pragmatici. E un inceput de drum pe care ni-l dorim continuat. Nu stiu si nu pot sa va spun ce se va intampla in viitor, dar premisele sunt bune pentru o comunicare si un dialog pe care le gasesc esentiale pe teme mari. Despre motiunea de cenzura vom discuta cand va fi cazul. Nu vom discuta acum la Gura Humorului (la reuniunea Biroului Politic National al PSD - n.r.) despre motiunea cenzura. Asteptam sa inceapa sesiunea parlamentara, asteptam sa vedem ce va face Guvernul si vom anunta public ce decidem despre aceasta parghie constitutionala pe care o avem”, a adaugat copresedintele PNL.

In urma cu o saptamana, Alina Gorghiu declara, la B1 TV, ca, dupa ce va incepe sesiunea parlamentara, PNL va initia, probabil, discutii cu UNPR, UDMR si "cu cine doreste" pentru o motiune de cenzura, pentru a sanctiona Guvernul care merge "cu caruta din gard in gard".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.