Liderul PNL Alina Gorghiu a comentat, vineri, demisia Guvernului Tsipras de la Atena, aratand ca prudenta si responsabilitatea raman esentiale pentru Romania si ca nu poate accepta "cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier".

"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezinta o noua problema pentru o tara aflata de multa vreme intr-o situatie foarte dificila. Inclusiv din acest motiv prudenta si responsabilitatea raman in continuare esentiale pentru Romania. Cel mai important lucru este sa nu ne facem rau cu mana noastra, intrand - prin cheltuieli nesabuite - in deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea a sustinut ca lectia greceasca este ca populismul poate prabusi o tara, iar premierul Victor Ponta ar actiona "dupa aceasta reteta a iluziilor vandute oamenilor", scrie MEDIAFAX. "Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier. Lectia greceasca e aceea ca populismul poate prabusi o tara, iar premierul Ponta actioneaza exact dupa aceasta reteta a iluziilor vandute oamenilor", a adaugat Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.