Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii lor.

"Avem o problema cu datoriile la partid. Avem conturile blocate. Imi asum trecutul partidului cu bune, cu rele , nu sunt datorii din mandatul meu, dar mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvarii inclusiv a problemelor administrative", a spus, la B1 Tv, Alina Gorghiu.

Ea a adaugat ca incearca sa rezolve aceasta situatie si ca partea buna este ca va fi o campanie electorala finantata "la vedere". "Incercam sa le ducem la liman pe toate. Partea buna din politica romaneasca cu privire la finantarea partidelor politice este ca vom avea o campanie electorala finantata la vedere, nu va mai exista acel cerc vicios, om de afaceri sa vina in curtea partidului sa-ti faca o donatie mai putin sau mai mult oculta pe care tu sa o recompensezi cu nu stiu ce functie minsteriala ulterior", a mai spus Gorghiu, referindu-se la noua legea a finantarii partidelor si campaniilor electorale.

Si PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care, potrivit trezorierului Mihai Draghici, se ridica la 7 milioane euro, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.