Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat, joi, ca va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultari pe tema noului Cod fiscal, inainte de sesiunea extraordinara a Parlamentului pe aceasta tema, programata pentru sfarsitul lunii august.
Oprea a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca vineri UNPR va transmite o scrisoare tuturor partidelor, pentru a le chema la discutii la Palatul Parlamentului, astfel incat sa fie gasita cea mai buna formula pe tema Codului fiscal, scrie MEDIAFAX.

”Am decis ca UNPR sa lanseze invitatia la dialog pentru toate partidele politice inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului, discutiile fiind pentru o viziune asupra noului Cod fiscal. Romania, economia Romaniei asteapta o decizie inteleaptaa in privinta rediscutarii noului Cod fiscal. Vom aduce la aceeasi masa toate punctele de vedere si vom incerca impreuna sa obtinem cel mai bun rezultat”, a declarat Gabriel Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.