Senatorul PSD Gabriela Firea a fost realeasa, joi, cu unanimitate de voturi, in functia de presedinte al organizatiei PSD Ilfov, ea fiind, de altfel, singurul candidat la sefia filialei.

Firea s-a declarat emotionata si le-a spus membrilor filialei ca nu-i va dezamagi. “Nu veti fi dezamagiti si ma scuzati daca din dorinta mea ca organizatia sa fie prima va cicalesc prea mult, va chem la sedinte. Viata de partid este foarte dinamica. Totul cu gandul la familia nostra extinsa, la ilfovenii nostri dragi”, a spus Firea, dupa ce a fost realeasa in functia de presedinte al filialei.

La sedinta organizatiei a participat si presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a spus ca ii acorda increderea Gabrielei Firea, iar realegerea acesteia este o reconfirmare a muncii si realizarilor ei. “Acum PSD se gaseste in plin proces de stabilizare, PSD se afla intr-un moment foarte greu, poate cel mai greu din istoria partidului si sunt convins ca, daca ne vom ridica in picioare, vom redeveni partidul milioanelor de oameni care ne-au sustinut si ne vor sustine. Sa nu uitam cine suntem, ce putem, ca suntem partidul care nu se teme de adversarii politici”, le-a spus Dragnea membrilor filialei, scrie MEDIAFAX.

El a pledat pentru descentralizare, aratand ca nu e corect cum se repartizeaza sumele in judete. “Aici este o singura solutie pe care o sustin pana la capat: descetralizarea, sa aducem puterea de decizie si banii alaturi de oameni (...) PSD are acum nevoie de noi, de noi toti in acesta perioada extrema de important, de un plan pe termen lung care sa garanteze constructia durabila si PSD este capabil sa faca asta si va chem pe toti. Vreau sa pastram guvernarea si sa fim impreuna pana cand PSD va redeveni puternic”, a mai aratat Dragnea.

Gabriela Firea este presedinte al PSD Ilfov din februarie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.