Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni, ca s-a decis in coalitie convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului Fiscal intre 24 -26 august.

"In ceea ce priveste Codul fiscal, s-a decis in coalitie, ca si calendar -24, 25, 26, sa fie convocat Parlamentul pentru a se lua spre analiza cererea de reexaminare de la presedintele Romaniei, deci e sesiune extraordinara”, a declarat Dragnea.

Intrebat daca sustine Codul fiscal in varianta in care a trecut prin Parlament, Dragnea a spus ca "la aceasta ora nu avem niciun element care sa ne faca sa ne schimbam opinia", relateaza MEDIAFAX. "In perioada urmatoare, ministrul de Finante va face inca o analiza privind sustenabilitatea acestor masuri, dar neavand nimic nou care sa se fi intamplat, nu avem de ce sa ne schimbam parerea, a afirmat el, la finalul sedintei coalitiei.

Potrivit articolului 66 din Constitutie, Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc si in sesiuni extraordinare, la cererea presedintelui Romaniei, a Biroului permanent al fiecarei Camere ori a cel putin o treime din numarul deputatilor sau al senatorilor. Convocarea Camerelor se face de presedintii acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.