Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, intrebat daca va prelua interimar conducerea Guvernului in cazul in care Victor Ponta se va opera din nou, ca nu-si va lua concediu si este gata sa-si faca datoria daca ii cere premierul, aratand ca nu este "genial", atuul sau fiind acela ca a muncit.

Intrebat daca va prelua conducerea interimara a Guvernului daca Ponta pleaca sa se opereze din nou, Oprea a raspuns: "Sa ma exprim mai plastic: Nu sunt genial. Stiti care a fost atuul meu intotdeauna? Am muncit si am cautat sa-mi fac datoria. Ma veti vedea la datorie, inclusiv in aceasta perioada de vara, asta am facut intotdeauna. Daca Victor Ponta hotaraste ca pot sa preiau pentru o anumita perioada de timp atributiile de premier interimar, am mai facut-o, mi-am facut datoria, depinde de primul ministru al Romaniei".

Liderul UNPR a precizat ca nu-si va lua concediu in aceasta vara. "Nu-mi iau concediu, ca asa i-am promis lui Victor Ponta si asa fac in fiecare an", a adaugat Oprea.

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD, fara sa se sprijine pe carje, spunand ca i s-a luat o greutate de pe umeri si poata sa mearga mai usor, refuzand sa precizeze cand va pleca in Turcia, pentru o noua interventie medicala, scrie mediafax.

"Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai usor"
, a spus Ponta, intrebat de ziaristi in legatura cu faptul ca nu mai merge in carje. El nu a vrut sa ofere explicatii in legatura cu starea sa de sanatate si cu posibila plecare in Turcia, pe motiv ca nu are legatura cu PSD.

Joi, intr-o emisiune tv, premierul Victor Ponta a precizat ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.