Liviu Dragnea, coordonator politic al PSD, a spus, joi, intrebat in legatura cu o eventuala candidatura la sefia PSD, ca este hotarat, dar anuntul il va face atunci cand va considera ca este oportun.

"Eu sunt hotarat, dar anuntul il fac cand vreau eu", a spus Liviu Dragnea, la insistentele jurnalistilor care l-au intrebat daca va candida la sefia PSD.

Dragnea a comentat pe holurile sediului PSD ca, deocamdata, "candidaturile nu s-au inchis" si "nu poate lasa PSD-ul asa". El a parasit sediul partidului impreuna cu Victor Ponta, care a invocat, din nou, "unitatea" partidului. "La partid suntem foarte uniti", a spus Ponta, invocand "prietenia", alaturi de Liviu Dragnea, si sustinand ca poate garanta faptul ca vor fi prieteni si colegi si peste ani.

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, ca trebuie sa se gandeasca ce va face in continuare in cadrul PSD, daca va candida pentru conducerea partidului sau va sustine pe cineva, luand in considerare inclusiv retragerea din partid.

Intrebat daca s-a gandit sa sustina pe cineva la conducerea partidului, sa candideze sau sa se retraga, Dragnea a spus ca o sa se gandeasca "la una dintre cele trei posibilitati" si ca vrea sa vada care este cea mai buna varianta pentru partid.

"Eu trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez sau nu pentru cineva pentru conducerea partidului si asta trebuie sa ma gandesc zilele astea, vorbim de doua-trei zile, pentru ca am avut nenumarate discutii cu enorm de multi colegi din tara, nu numai lideri judeteni, ci si membri de partid, primari, alesi locali, parlamentari chiar", a declarat Liviu Dragnea, dupa sedinta BPN.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost unul dintre cei care a contestat initial desemnarea Rovanei Plumb, pe motiv ca statutul formatiunii nu reglementeaza interimatul la sefia PSD. El a mai spus ca, prin retragerea lui Ponta de la presedintia partidului, locul a ramas gol, iar CEx ar trebui sa ia o decizie.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Liviu Dragnea ocupa in prezent pozitia de coordonator politic al PSD, creata special pentru el, dupa ce si-a dat demisia din Guvern si din functia de presedinte executiv al social-democratilor, ca urmare a condamnarii la un an de inchisoare cu suspendare, in prima instanta, in Dosarul Fraudei la Referendumul din 2012, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.