Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii au strans 200.000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si a precizat ca va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD, referindu-se la un eventual congres al social-democratilor.

Gorghiu a declarat, miercuri, la RFI, ca liberalii spera sa stranga un milion de semnaturi pentru demisia lui Ponta, pana la inceputul lunii septembrie, acesta fiind insa un demers simbolic, fara efecte juridice, scrie MEDIAFAX.

"Suntem noi, cei din PNL, intr-o campanie in desfasurare de strangere de semnaturi in toate judetele, o campanie care sa genereze un sprijin popular de sustinere a ideii noastre de demisie a lui Ponta. Am strans pana acum aproape doua sute de mii de semnaturi la nivel national, actiunea evident continua (...). Noi speram ca la inceputul lunii septembrie sa avem un milion de semnaturi stranse", a declarat liderul liberal.

In opinia sa, demisia lui Ponta de la sefia PSD, ca unica reactie la problema sa juridica este ca "o operatie la un picior gresit", pentru ca este prea putin important daca Ponta mai este sau nu presedinte al PSD. "Problema reala este daca domnia sa continua sau nu sa fie prim-ministru al Romaniei (...). Cu siguranta, va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD, vizati fiind Victor Ponta si apropiatii lui", a mai spus Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.