Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Madrid, ca va colabora institutional cu premierul Ponta, inculpat pentru coruptie, el precizand ca isi mentine punctul de vedere exprimat atunci cand DNA a anuntat anchetarea premierului, moment in care i-a cerut demisia de la Guvern.

"Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut inca din 5 iunie. Imi mentin acea evaluare. (...) Vom colabora institutional, ca sa nu las asta in suspans", a declarat presedintele Iohannis, intrebat de ziaristi cum va lucra cu premierul avand in vedere ca acesta a fost pus sub inculpare, luni, pentru fapte de coruptie.

Intrebarea i-a fost adresata in cadrul conferintei de presa comune pe care acesta a sustinut-o cu premierul spaniol Mariano Rajoy. Seful statului nu a dorit ca insiste asupra subiectului, pe motiv ca trebuie sa ne concentram pe relatia cu Spania, relateaza MEDIAFAX.

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.