Decizia DNA de punere sub inculpare a premierului Victor Ponta, in dosarul in care este urmarit penal nu este surprinzatoare, a declarat, luni, copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca premierul merge pe un "drum inchis".

"Ceea ce i se intampla lui Victor Ponta este exact parcursul la care ne asteptam cu totii atunci cand a fost pus sub urmarire penala. Vuiesc atat presa interna, cat si cea internationala, PSD da in clocot, opinia publica este contrariata. Nimeni nu intelege de ce premierul merge inainte pe un drum inchis", afirma Gorghiu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu considera ca situatia in care se afla sistemul de educatie, "promovabilitatea la Bacalaureat, absorbtia fondurilor europene, starea deplorabila a administratiei publice sau regandirea salarizarii" sunt aspecte care ar trebui sa fie dezbatute si nu problemele premierului.

"Nu-mi face deloc placere sa vad un om politic facand drumuri la DNA, cu atat mai putin, un premier inca in functie – chiar daca acest premier nu intelege ca politica nu exclude fair-play-ul"
, a mai afirmat Alina Gorghiu, precizand ca, desi Victor Ponta este „specialist” in campanii de denigrare, politica inseamna adversari si opinii contrare, nu dusmani si campanii de denigrare.

Victor Ponta a fost pus sub inclupare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru, scrie MEDIAFAX.

Decizia procurorilor a venit dupa audierea lui Victor Ponta la DNA, in cursul diminetii de luni. Duminica, invocand necesitatea de a lamuri problemele pe care le are in justitie, Ponta si-a anuntat partidul ca se retrage de la sefia PSD. Liderii PNL i-au cerut sa faca pasul inapoi si de la guvern si sa isi prezinte demisia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.