Politica 7 Iulie 2015 16:00
Elena Udrea a declarat, marti, la Constanta, ca ”se vede” lipsa lui Radu Mazare de la Primarie, in special in statiunea Mamaia, care ”nu mai arata ca anul trecut”, dar si in orasul Constanta, ea spunand si ca a constatat ca toate lucrarile incepute in mandatul sau de ministru sunt blocate.

”Din pacate, constat ca statiunea Mamaia nu mai arata ca anul trecut. Si o spun eu, care nu am fost niciodata fan Radu Mazare. Se vede ca nu mai are primar. La fel constat si ca lucrarile incepute impreuna cu Consiliul Judetean in mandatul meu de ministru sunt blocate toate - nu se mai lucreaza la drumul spre Navodari, nu se mai deconteaza niciun ban de la Ministerul Dezvoltarii, totul este blocat. Din pacate, sufera constantenii si turistii care vin pe litoral. (...) Nu se simte neaparat lipsa lui Radu Mazare, se simte lipsa primarului, si cei cu care am mai vorbit si din oras spun ca nu numai statiunea Mamaia este nepregatita pentru sezon, ci ca si in oras se vede ca nu mai exista la Primarie autoritate si ca cei de acolo, probabil, ca nemaiavand un primar in functie, nu mai lucreaza. Va dau un exemplu. Pana si M-ul de la Mamaia - acolo unde scrie la intrarea in statiune «Mamaia» picase. Si asa a ramas, un fel de AM-AIA! Asta arata dezinteres pentru ceea ce se intampla pe litoral”, a afirmat Elena Udrea, marti, in fata sediului Politiei Judetene, unde a mers sa semneze conform obligatiile controlului judiciar.

Ea crede ca statiunea Mamaia va arata pe viitor tot mai rau, pentru ca ”efectul Mazare” insemna foarte multi turisti in Mamaia, scrie MEDIAFAX.

”Acum, ca era sau nu pe gustul meu sau pe gustul dumneavoastra sau nu, nu mai contreaza. Conteaza ca Radu Mazare era un primar care reusea sa atraga turistii pe litoral. Vom vedea ce se va intampla in Mamaia vara aceasta si vara viitoare. Temerea mea este ca daca lucrurile vor continua asa, Mamaia va pierde statutul de prima statiune din punct de vedere al numarului de turisti. (...) Sigur, modul in care domnul Mazare a dezvoltat statiunea nu era neaparat cel pe care l-as fi folosit eu, dar Mazare a demonstrat ca a reusit sa atraga din ce in ce mai multi turisti pe litoral”, a mai spus Elena Udrea. Udrea se afla in vacanta pe litoral, fiind cazata intr-un complex hotelier din Navodari.

Citeste si:
O constanțeancă, reținută de polițiști după ce și-a incendiat...
O constanțeancă, reținută de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.