Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un interviu acordat Financial Times, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, pentru ca este inacceptabil ca intr-o tara europeana un prim-ministru sa fie acuzat de fapte ilegale.
Klaus Iohannis a acordat un interviu publicatiei Financial Times in care vorbeste si despre lupta anticoruptie din Romania, scrie MEDIAFAX. Referindu-se la situatia premierului Victor Ponta, cercetat pentru trei infractiuni, presedintele a spus ca acesta ar trebui sa demisioneze. "Cea mai buna cale este sa demisioneze", afirma presedintele, in interviul publicat in editia electronica de marti a publicatiei. "Daca nu este vinovat, asa cum sustine, atunci nu este nicio problema... dar este inacceptabil pentru o tara europeana ca premierul sa fie acuzat de procurori de fapte ilegale", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.