Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza dupa operatia la genunchi, a declarat ca va reveni in tara, "pe picioare, nu in scaun cu rotile sau carje", in maximum doua saptamani, interval in care medicii i-au transmis ca nu poate pune piciorul jos.

"Ieri am fost inca o data la doctor si am maxim doua saptamani in care nu pot pune piciorul jos. In maxim cele doua saptamani voi veni acasa pe picioarele mele, nu cu scaun cu rotile, carje sau alte lucruri. In maxim doua saptamani", a spus Ponta la B1.

Miercuri, Ponta afirma ca este posibil sa revina in tara dupa saptamana viitoare, respectiv incepand cu 6 iulie, saptamana in care trebuie sa parcurga exercitii de fizioterapie si recuperare intensiva, mai devreme totusi de termenul de 28 de zile avansat initial de medici.

Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang.
In urma cu o saptamana, premierul a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval, scrie mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, "pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru" de catre Victor Ponta, care se afla inca in Turcia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.