Senatorul PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, ar putea fi nominalizat de catre premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor, au declarat agentiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Ioan Rus a demisionat, in urma cu o saptamana, din postul de ministru al Transporturilor, in urma declaratiilor sale referitoare la romanii din strainatate. Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, in contextul in care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind in constructii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca "de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva". Rus a fost numit ministru al Transporturilor in iunie anul trecut.

Mihai Fifor, in varsta de 45 de ani, absolvent al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova, este la primul mandat de senator de Dolj, fiind presedintele Comisiei pentru transporturi si energie din Senat. Din 2010, el este presedinte al PSD Craiova, scrie MEDIAFAX.

In perioada 1994-2001, a fost cercetator la Institutul de Cercetari socio-umane "C. S. Nicolaescu-Plopsor", apoi a fost director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj, post ocupat pana in anul 2005. Din 2005 si pana in 2009, Mihai Fifor a fost manager al Muzeului Olteniei din Craiova, iar in 2009 a fost, o perioada, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, in acelasi an el revenind la conducerea Muzeului Olteniei, pana in 2012. Tot in 2012, a fost din nou secretar de stat in MAI, din luna mai si pana in decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.