Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi "pentru", 124 voturi "impotriva" si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

PNL a propus vot nominal, dar aceasta propunere a fost respinsa, procedandu-se la vot deschis prin ridicare de mana. Reprezentantii PNL au sustinut respingerea acestui proiect, in timp ce alesii PSD, UDMR, ai minoritatilor si PC au sustinut aprobarea sa.

Propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si senatorilor prevede pensiile speciale ale parlamentarilor si a fost semnata de 255 de deputati si senatori, ulterior parlamenatarii PNL retragandu-si semnaturile, scrie MEDIAFAX. Proiectul prevede ca parlamentarii beneficiaza de pensii speciale, care ar putea ajunge la peste 4.000 de lei pentru un ales cu trei mandate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.