Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a raspuns co-presedintelui PNL Vasile Blaga, care l-a indemnat sa-si dea demisia "ca premierul Moldovei", spunand ca Romania nu are nevoie de o criza politica, precum cea din statul vecin.

"Sunt convins ca nu vreti acelasi lucru pentru Romania. Cred ca putem sa ferim Romania de o furtuna care nu are decat o singura origine: dorinta si foamea de putere a celor care au pierdut puterea prin votul oamenilor", a spus Ponta, la dezbaterea motiunii de cenzura.

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a spus vineri ca Romania este in "plina criza", determinata de premierul Victor Ponta. care arata ca "un politician disperat" si vrea sa ramana "agatat" de scaunul de la Palatul Victoria, indemnandu-l sa-si dea demisia, "ca premierul Moldovei", scrie MEDIAFAX. "Romania este astazi o tara aflata in plina criza generata si determinata de premierul a carei legitimitate este pusa sub indoiala. Domnul prim-ministru sfideaza pe toata lumea si refuza sa faca un gest normal in orice tara democratica sa-si depuna demisia. (...)Arata ca un politician disperat, vrea sa ramana agatat de scaunul de la Paltul Victoria", a spus Blaga.

El a aratat ca premierul trebuia sa-si dea demisia inca dupa alegerile prezidentiale, cand a blocat votul cetatenilor din diaspora. Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, care este suspectat de falsificarea actelor sale de studii, si-a anuntat vineri demisia, informeaza site-ul Unimedia.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.