Politica 19 Mai 2015 17:54
Premierul Victor Ponta a anuntat ca are o intalnire "institutionala" cu presedintele Klaus Iohannis si ca miercuri va fi un nou ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
"Intalnire institutionala cu Presedintele Iohannis/ maine vom avea numit noul ministru la MDRAP", a scris Ponta pe Twitter. Ponta a anuntat saptamana trecuta ca persoana care va ocupa postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ramas vacant dupa demisia lui Liviu Dragnea, va fi nominalizata dupa discutii cu presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a demisionat vineri din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul". Marti, premierul Ponta a declarat ca se va intalni in cursul zilei cu presedintele Iohannis, pentru a discuta inclusiv despre situatia romanului rapit in Burkina Faso, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.