Politica 10 Mai 2015 12:45
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, sambata, pe Facebook, ca Victor Ponta si Traian Basescu au interesul comun de a raspandi in spatiul public ideea unui blat politic, altul decat cel dintre ei doi, aratand ca cei doi isi impart rolurile, ca maestru si discipol.

”Victor Ponta si Traian Basescu au interesul comun de a raspandi in spatiul public ideea unui blat politic, altul decat cel dintre ei doi. Pe amandoi ii incurca ascensiunea PNL, coagularea, in sfarsit, a unui mare partid de dreapta, unit si puternic, asteptat de 25 de ani, ii deranjeaza noul model oferit de Presedintele Iohannis, care limiteaza aria mitocaniei din discursul politic si ii lasa, astfel, fara obiectul muncii”, se precizeaza in postarea Alinei Gorghiu de pe Facebook.

Ea mentioneaza ca, ”fara a fi potentati prin interjectii, cei doi raman fara voce”.

”Ii intereseaza sa-i contamineze pe toti cu PSD. Victor Ponta stie ca PSD si el insusi sunt nefrecventabili, Basescu simte ca suspiciunea intelegerilor subterane il valideaza ca alternativa politica”, apreciaza Gorghiu. Ea mai spus ca, modul de lucru al celor doi politicieni este in acest tandem, pentru ca ”unul il lauda ipocrit pe Presedinte, iar celalalt rezolva dimensiunea abraziva”. ”O impartire pe roluri, asa cum s-a intamplat si in ultimii ani, in alte situatii, nimic nou. Acesta este blatul. Singurul. Maestrul si discipolul, originalul si copia”, mai apreciaza Alina Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.