Politica 7 Mai 2015 19:03
Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, afirma ca motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna PNL nu va trece din cauza ca formatiunea nu detine majoritatea in Parlament, adaugand ca actuala guvernare, prin masurile luate, "a reparat toate nedreptatile facute de alt guvern".

"Motiunea nu va trece; eu va spun ca un om care sunt politician si parlamentar vechi si care am stat in Opozitie patru ani cu un guvern PDL Boc, actual PNL, pentru ca ei, PDL, conduc PNL-ul actual, ca nu va trece. O data pentru ca nu au majoritate; doi pentru ca ce sa spui despre un guvern care a reparat toate nedreptatile facute de alt guvern. Ce sa spui unui guvern care aduce un aport bun fiecarui cetatean, cand cresti pensiile si salariile, cand vii si scazi TVA-ul si atunci buzunarul cetateanului este mai putin afectat, care se gandeste cum sa reabiliteze o functie extrem de importanta, cea de functionar public, care a fost terfelita si arucata in derizoriu? Deci, ce sa-i spui unui guvern care are o alta viziune, care abordeaza altfel problemele, care stie sa comunice cu Parlamentul si nu-l pune intr-o umbra si nu-l arunca in derizoriu? Pot sa depuna multe motiuni pana in 2016", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PLR Galati, Gratiela Gavrilescu, citata de corespondentul MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca, daca initiatorii motiunii se gandesc ca in aceasta sa cuprinda si probleme de mediu, "este dreptul lor". "Motiunea de cenzura, atunci cand este scrisa, ataca toate domeniile de activitate ale Guvernului. Ministerul Mediului, prin activitatea pe care a inceput-o cu toate aceste controale in tara, la nivel de diferite societati, persoane, de alte lucruri care nu respecta legea sau sunt pe langa lege, a inceput sa deranjeze. Dar daca se gandesc ca in motiunea de cenzura sa prinda si probleme de mediu pot sa o faca, este dreptul lor", a spus ministrul Mediului.

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Toma Petcu, si secretarul de stat la Ministerul Mediului Pasztor Sandor s-au aflat, joi, la Galati, pentru participa la o intalnire regionala pe probleme de mediu. Copresedintele PNL Vasile Blaga declara ca liberalii urmeaza sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta in prima parte a lunii iunie, mentionand ca reprezentantii acestui partid se gandesc la o tema "care va fi de nerefuzat", indiferent de zona politica din care provin parlamentarii.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.