Politica 3 Mai 2015 12:46
Senatul cumpara materiale pentru curatenie si renovari spatii, carpe de praf, galeti de plastic, maturi de plastic, vopsea, lac pentru lemn, glet de ipsos, iar Camera Deputatilor retehnologizeaza lifturile din Palatul Parlamentului.

Potrivit anunturilor publicate pe site-ul institutiei, Senatul achizitioneaza 40 de bureti pentru spalat vase, 350 de carpe de praf din finet, 10 role de folie alimentara, 50 de galeti de plastic de 5 litri, 50 de maturi de plastic cu coada de lemn, 150 de seturi de saci menajeri, 85 de saci de aspirator si tesaturi din molton si 500 de perechi de manusi menajere. Aceste achizitii se fac prin SEAP.

Materialele pentru renovari spatii pe care Senatul intentioneaza sa le cumpere sunt 30 de litri de vopsea, 30 de litri de diluant de vopseluri, 30 de litri de lac pentru lemn si 5 saci de glet de ipsos. Senatul intentioneaza sa cumpere si servicii de reparat instalatia de perdea de aer cald, care s-a defectat. Camera Deputatilor achizitioneaza servicii de retehnologizare a ascensoarelor din Palatul Parlamentului, in valoare de 1.524.193 lei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.