Kelemen Hunor a fost reales, vineri seara, in functia de presedinte al UDMR, la cel de-al 12 Congres al Uniunii, de la Cluj-Napoca, el obtinand 575 de voturi din partea delegatilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit lui Biro Eniko, presedintele Comisiei de numarare a votului, Kelemen a primit si zece voturi contra. ”Kelemen Hunor a obtinut 575 voturi pentru si zece impotriva”, a spus Biro. Kelemen Hunor a fost singurul candidat la functia de presedinte al Uniunii. El a fost ales prima oara presedinte al UDMR in 2011, la Congresul Uniunii de la Oradea.

Vineri, in prima zi a Congresului UDMR care se desfasoara la Cluj-Napoca au participat 775 de delegati. Sambata, in cea de-a doua zi, se va modifica Programul politic al Uniunii, se vor adopta mai multe documente si se va inmana distinctia ”UDMR la 25 de ani” liderilor centrali ai formatiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.