Camera Deputatilor si-a suspendat, miercuri, din lipsa de cvorum, sedinta in care era prevazuta discutarea raportului Comisiei juridice privind cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila.

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a spus ca suspenda sedinta dupa o consulare cu liderii grupurilor parlamentare, neanuntand numarul deputatilor prezenta la sedinta.

Deputatii urmau sa dea un vot cu bile in cazul cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Marko Attila, deoarece cererea de demisie a acestuia nu a fost depusa la Camera in original. Saptamana trecuta, Camera Deputatilor a amanat votul la cererea de arestare preventiva a lui Marko Attila dupa ce la Biroul Permanent a fost depusa cererea de demisie a acestuia, dar aceasta nu a putut fi luata in considerare deoarece nu era depusa in original, scrie MEDIAFAX.

Zgonea a spus atunci ca se asteapta demisia in original a lui Marko Attila, in caz contrar urmand sa se dea vot la raportul Comisiei privind cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.