Seful statului, Klaus Iohannis, care sarbatoreste duminica Pastele, este asteptat la slujba de Inviere care va fi oficiata la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu, unde merge in fiecare an de Paste si unde s-a aflat si de Craciun, imediat dupa ce a fost validat in functia de presedinte
Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste duminica Pastele. Surse locale au declarat corespondentului MEDIAFAX ca presedintele, alaturi de sotia sa, ar urma sa ia parte la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime" din centrul municipiului Sibiu. Slujba de Inviere va avea loc sambata, de la ora 21.00, iar slujba din ziua de Paste va incepe la ora 10.00.

Biserica Catolica "Sfanta Treime" din Sibiu este lacasul de cult la care merg, de mai multi ani, Klaus Iohannis si sotia sa. In perioada in care a fost primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a participat frecvent la slujbele de duminica de la aceasta biserica si, chiar si dupa ce a fost ales presedinte, el a mers deseori la slujbele oficiate acolo. De Craciun, la cateva saptamani dupa ce a fost validat in functia de sef al statului, Klaus Iohannis a participat la slujba la aceeasi biserica. De fiecare data, seful statului este insotit de sotia sa, dar si de cativa dintre prietenii apropiati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.