Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul zilei Politiei Romane, aratand ca seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada cei care lucreaza in acest sistem, in aplicarea legii, arata ca Politia Romana este o institutie responsabila, sigura si de incredere.

"Cu prilejul zilei Politiei Romane, va transmit tuturor, comandanti, politisti si angajati ai Politiei, aprecierea mea fata de eforturile dumneavoastra in indeplinirea numeroaselor misiuni de protectie a comunitatilor, a cetatenilor si a bunurilor acestora. Seriozitatea si profesionalismul de care dati dovada in aplicarea legii arata ca Politia Romana este o institutie responsabila, sigura si de incredere. Prin natura activitatii pe care o desfasurati, va aflati deopotriva in slujba cetatenilor si a statului", se precizeaza in mesajul sefului statului, transmis de Administratia Prezidentiala, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Iohannis isi expirma "incredere in capacitatea Politiei Romane de a raspunde prompt si eficient la toate provocarile care pot afecta ordinea publica".

"Sunt convins ca veti contribui in continuare, cu devotament si daruire, la cresterea gradului de siguranta publica si la intarirea sentimentului de securitate in randul cetatenilor. Va urez multa putere de munca in indeplinirea sarcinilor zilnice si sa fiti un model de curaj, responsabilitate si buna conduita in societate. La multi ani!", mai transmite seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.