Senatoarea PC Cristiana Anghel a declarat, miercuri, ca nu va vota in plen cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive pentru colegii sai, Dan Sova si Darius Valcov, precizand ca in opinia ei, dupa gratii trebuie sa stea doar cei condamnati definitiv in instanta.

Cristiana Anghel a precizat ca nu va vota arestarea celor doi colegi, pentru ca este de parere ca intr-un stat de drept, dupa gratii trebuie sa stea doar cel condamnat definitiv.

"Sa fie anchetati, sa fie judecati, si in momentul in care vom avea o hotarare a instantei eu nu ma mai pot pune impotriva hotararii respective. Dar in momentul in care zburda liberi pedofili, criminali si sunt judecati in libertate, pentru ca nu prezinta pericol public, nu vad de ce un senator al Romaniei ar trebui sa fie dupa gratii, cand este judecat", a spus Cristiana Anghel, potrivit MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca Senatul nu voteaza o cerere a procurorului ci "cere ca respectivul senator sa fie arestat".

"De ce sa cer eu? Daca era pe mandatul de ministru, era o logica. (..) Dar pe mandatul de primar sau, la Sova, ca avocat, ce treaba am eu cu lucrurile astea?", a mai spus senatorul PC.

Citeste si: Ponta: Indiferent de vot, Valcov, Sova si Nicolescu pot fi trimisi in instanta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.