Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, sambata, in Consiliul National, ca in 2016, se confrunta cu o ”opozitie destul de impotenta”, care acum asteapta ca ii va da DNA-ul jos de la guvernare, iar la anul vor spera ca va castiga Iohannis alegerilor in locul lor.
”In 2016, o sa ne confruntam cu o Opozitie, din nou o spun intre noi, ca sigur nu se da la televizor, destul de impotenta. Intai au spus ca fac majoritate cu domnul Geoana si domnul Vanghelie. A murit ideea. Acum stau si asteapta ca ne va da DNA-ul jos de la guvernare si or sa vina ei. La anul, or sa spere ca o sa castige Iohannis alegerile”, a spus Ponta.

El a adaugat ca singurul lucru pe care trebuie sa il faca actuala coalitie este sa reaminteasca oamenilor ce au facut ”pedelistii care astazi se numesc penelisti, cand au fost la guvernare, si cat de greu a fost sa indrepte relelor lor”. ”Asa cum in 2010, unii nu credeau ca vom castiga alegerile, poate si in 2015 multi sunt pesimisti. Sunt absolut convins ca vom fi din nou pasarea Phoenix, care renaste din propria cenusa, ca din nou, cei care ne-au cantat prohodul, vor ramane cu prohodul”, a spus Ponta in finalul discursului sau. ”Sa fiti alaturi de mine in toate aceste batalii”, le-a mai transmis presedintele PSD delegatilor la Consiliul National al partidului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.