Presedintele PC, Daniel Constantin a declarat, sambata, in Consiliul National al PSD, ca a vrut sa vina in fata colegilor din PSD pentru ”a-i asigura ca PC este un partid serios, si loial in alianta de guvernare”, aratand ca PSD a demonstrat ca e un partid care ”are capacitatea de a renaste”.
”Ati demonstrat cu ocazia acestui Consiliu National ca acest partid are capacitatea de a renaste, de a se regenera si ati demonstrat ca va respectati trecutul si priviti spre viitor”, le-a transmis Daniel Constantin delegatilor din Consiliul National al PSD. El a continuat: ”Am vrut sa vin in fata dumneavoastra cu un obiectiv foarte clar, sa va asigur ca PC este un partid serios, si loial in alianta de guvernare”.

Potrivit presedintelui conservator, actuala coalitie aflata la guvernare are ”vocatia si datoria de a duce mai departe proiecte importante pentru romani, precum modificarea Constitutiei, noul Cod electoral, finantarea partidelor.
”Puteti conta pe noi, Partidul Conservator, ca suntem alaturi de voi, cel mai mare partid din Romania, in indeplinirea acestor proiecte”, a adaugat el, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.