Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este "cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european".

"Astazi sunt peste 1.500.000 de oameni alaturi de mine pe aceasta pagina! Va multumesc pentru sprijinul si sustinerea voastra. Ati ramas cea mai mare comunitate online din jurul unui om politic european", a scris presedintele Iohannis, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat: "Doar impreuna ramanem puternici, increzatori si hotarati sa schimbam fata Romaniei noastre!"

In luna noiembrie 2014, dupa al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a atins un milion de like-uri, el devenind la vremea respectiva primul politician din Europa care a atins milionul de like-uri pe Facebook. Cea mai mare crestere a numarului de fani ai paginii lui Iohannis a avut loc, potrivit Facebrands.ro, in ajunul alegerilor prezidentiale, cand baza de simpatizanti a crescut cu peste 185.000, la 848.419, depasindu-l pe contracandidatul sau la Presedintie Victor Ponta.

Alti lideri europeni care au atins milionul de like-uri pe Facebook sunt Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care avea, sambata, 1.036.032 like-uri pe pagina oficiala sau fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, care avea 1.009.862 de like-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.