Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca premierul Ponta "nu vrea sa-si bata joc doar" de el, ca fost sef de stat, ci si de presedintele in functie, referindu-se astfel la actuala sa situatie locativa.

"Hai s-o lamurim si pe asta! Eu am rugat guvernul sa gaseasca o solutie, pentru ca mi-e jena de Iohannis! El are dreptul sa intre in acea vila. Am fost de acord inclusiv cu o solutie fie provizorie, ieri nu a fost de acord Guvernul. Parerea mea este ca Ponta nu vrea sa-si bata joc numai de mine, ci si de presedintele in functie. Ma rog, e aprecierea lui", a spus Basescu, dupa ce a venit din nou la sediul PMP, pentru o intalnire cu liderii formatiunii.

Guvernul a decis sa modifice cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, dar procedura va fi reglementata prin intermediul Parlamentului, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota, scrie MEDIAFAX.

Urmare a acestei modificari si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

In urma cu o luna, Guvernul a decis ca vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, sa ii fie atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta.

Imobilul necesita insa unele reparatii si lucrari de renovare, care inca sunt in executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.