Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, in debutul sedintei BPN, ca Germania da Romaniei un exemplu inteligent: de conlucrare a crestin-democratilor cu social-democratii, el sustinand ca aceasta situatie trebuie inteleasa si in Romania, dorinta PNL de a avea toata puterea fiind un lucru rau,
"La ora 11.30 ma vad cu ministrul de Externe german, domnul Steinmeier. Dincolo de intalnirea guvernamentala, vreau doar sa apreciez faptul ca domnul Frank-Walter Steinmeier, ca si vicecancelarul Sigmar Gabriel, sunt social-democrati si ca Germania ne da un exemplu foarte bun de faptul ca pot sa lucreze impreuna crestin-democratii, cancelarul Merkel, si ceilalti, cu social-democratii pentru tara lor. Poate intelegem si noi din exemplul asta inteligent, ca putem sa lucram impreuna si ca dorinta noului PNL de a avea ei toata puterea, fara sa stie ce sa faca cu ea, e un lucru rau pentru Romania", a spus presedintele PSD, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, face, luni, o vizita in Romania, in cadrul careia va purta, la Bucuresti, convorbiri politice cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si va participa la o serie de evenimente la Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.