PMP solicita demisia de onoare a lui Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lasa loc urmatorului clasat pe liste, se arata intr-un comunicat al formatiunii politice, in care se mentioneaza ca Preda a fost exclus din PMP, iar contestatia sa a fost respinsa de Comisia de Arbitraj.

PMP precizeaza ca Preda a fost exclus din PMP, iar contestatia sa privind decizia de excludere a fost respinsa de Comisia de Arbitraj si Integritate a partidului.

"Domnul Cristian Preda a castigat primul mandat de europarlamentar cu sprijinul PDL, dupa care a inceput sa critice partidul care l-a trimis in Parlamentul European. La PMP a repetat acelasi comportament. Dupa ce s-a vazut cu un mandat in Parlamentul European, a adus jigniri publice grave partidului si membrilor, cu efortul carora a obtinut aceasta pozitie importanta la Bruxelles", se arata in comunicat, potrivit MEDIAFAX.

PMP solicita "demisia de onoare" a lui Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lasa loc urmatorului clasat pe listele Partidului Miscarea Populara. "In caz contrar, apreciem ca domnul europarlamentar Cristian Preda este lipsit de onoare", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.