Presedintele Klaus Iohannis a primit, miercuri, la Cotroceni, o delegatie a Comitetului de Est al Economiei Germane, ulterior scriind pe Facebook ca Germania e cel mai mare partener comercial al Romaniei si, pentru a atrage investitii, e nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor.

"Germania este cel mai important partener comercial al Romaniei si se numara printre marii investitori din tara noastra. Pentru a atrage cat mai multe investitii, avem nevoie de un sistem de educatie adecvat meseriilor de viitor, cat si de calificarea tinerilor in intreprinderi care ulterior sa-i angajeze pe termen lung", a scris Klaus Iohannis pe Facebook, dupa intalnirea cu reprezentantii Comitetului de Est al Economiei Germane, scrie MEDIAFAX.

Iohannis a mentionat in postare vizita sa recenta de la Berlin, aratand ca a incurajat oamenii de afaceri si firmele germane sa vina in Romania si sa creeze noi locuri de munca.

"Azi m-am intalnit cu reprezentantii Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibila crestere a investitiilor in Romania si de extinderea lor in zone ale tarii care au nevoie de revigorarea pietei muncii", se mai arata in postarea de pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.