Elena Udrea a vorbit, luni, in plenul Camerei Deputatilor, despre conditiile din arestul Politiei Capitalei, spunand ca a fost ”verificata la sange si dezbracata”, ca a fost nevoita sa puna un pet pe post de capac la toaleta pentru a opri sobolanii sau sa riste sa faca pneumonie din cauza curentului.

"Nu exista nimeni in aceasta tara care sa poata spune vreodata ca eu, Elena Udrea, am cerut cuiva sa procedeze altfel decat cere legea, decat permite legea. Dragi colegi, imi pare rau ca ii dezamagesc pe unii dintre dumneavoastra, chiar daca e o metoda care pare sa functioneze. Nu ma voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi spune nici rugaciuni, n-ar fi corect nici fata de mine, nici fata de dumneavoastra, si nici fata de romanii care ne privesc", a declarat Elena Udrea, luni, in plenul Camerei Deputatilor, potrivit MEDIAFAX.

Ea le-a vorbit colegilor sai si despre conditiile rele din arestul Politiei Capitalei - pereti scorojiti, geamuri care nu se inchid sau sobolani, adaugand ca a fost nevoita sa puna o sticla din plastic pe post de capac la toaleta ca sa se pazeasca de sobolani.

"Vreau sa stiti ce ati facut cu votul din 9 februarie: ati votat trei cereri de arestare preventiva si o cerere de retinere, pe 10 februarie am fost retinuta, iar pe 11 februarie am fost arestata pentru 30 de zile. Am fost dusa in arestul Politiei Capitalei, verificata la sange si dezbracata. Daca te spalai pe cap nu aveai acces la feon ca sa te usuci si iti dadea sanse minim la o raceala, daca nu cumva la pneumonie sau meningita", a mai spus Udrea in plenul Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatului pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.