Elena Udrea a sosit luni la Parlament, pentru a-si sustine punctul de vedere la sedinta unde se discuta incuviintarea unei noi cereri de arestare a sa.

"Dupa experienta de data trecuta ce emotii sa mai am?", a spus Udrea la intrarea in Parlament.

Plenul Camerei va discuta luni la ora 16:00 cererile DNA de incepere a urmaririi penale si arestare preventiva a Elenei Udrea. Udrea are posibilitatea sa se adreseze plenului, iar votul in cazul celor doua cereri va fi secret cu bile, scrie MEDIAFAX.

Instanta suprema a admis, sambata, cererea Elenei Udrea, arestata la domiciliu, de a merge luni la Parlament, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatului PMP, pentru noi acuzatii in dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a declarat, la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca judecatorul de drepturi si libertati i-a admis cererea si va putea fi prezenta luni in plenul Camerei Deputatilor, pentru a-si spune punctul de vedere, avand in vedere faptul ca situatia "este exceptionala in continuare", fiind vorba de a saptea si a opta cerere formulate in doua sapamani de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie impotriva sa.

Intrebata cum comenteaza acuzatiile din dosarul "Gala Bute", conform carora si-ar fi facut ziua de nastere cu bani primiti ca mita, Elena Udrea a spus: "Acesta este un motiv pentru care se cere din nou arestarea mea preventiva. Asa cum, presupun, ati aflat deja pe surse acest amanunt picant, ar fi intersant daca ati putea sa aflati, pe surse, si ce evolutii au avut loc in acest dosar, ieri (vineri, n.r.), spre exemplu, evolutii favorabile mie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.