Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat vineri ca senatorul Varujan Vosganian ar trebui sa faca "un pas in afara PNL" dupa "incidentul" de la votul din Senat care a dus la respingerea solicitarii DIICOT, motivand ca situatia afecteaza imaginea partidului.
"Noi in Camera Deputatilor am incuviintat de fiecare data, indiferent de persoana, de partidul din care provine si de discursul sustinut de la tribuna, ridicarea imunitatii parlamentarilor si mi se pare regretabil ca acum Senatul are aceasta abordare in cazul domnului Varujan Vosganian. Corect fata de PNL si de atitudinea sa de pana acum in privinta solicitarilor justitiei ar fi, din punctul meu de vedere, ca domnul Varujan Vosganian sa faca un pas in afara PNL. Altfel, toti parlamentarii liberali si intreg partidul vom fi afectati de incidentul din Senat, iar acest lucru nu este corect fata de imaginea PNL", a declarat Pocora pentru MEDIAFAX.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.