Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe Facebook, ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea de incepere a urmaririi penale in cazul senatoului PNL Varujan Vosganian, precizand ca votul senatorilor arata ca nu s-a inteles pe deplin necesitatea schimbarii.

"Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arata ca nu s-a inteles inca pe deplin necesitatea schimbarii pentru care am pledat atat la consultarile cu partidele politice parlamentare, cat si in recentul discurs tinut in plenul Parlamentului", a scris, joi, pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, la reuniunea informala a Consiliului European, scrie MEDIAFAX.

"In fata justitiei, nu exista decat o singura masura: respectul fata de lege, indiferent de persoana sau functie", a mai scris Iohannis.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de incuviintare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi "impotriva", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.