Victor Ponta si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea pentru perioada 10-17 februarie.
Anterior, Ponta a confirmat ca va pleca in Statele Unite ale Americii, informatie prezentata anterior de MEDIAFAX, precizand, in sedinta de guvern, ca se va intalni cu secretarul de stat al Comertului si cu reprezentanti ai mediului de afaceri american. Luni, surse oficiale au declarat agentiei MEDIAFAX ca premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri politici.

Ponta va pleca din Bucuresti marti seara si va reveni in tara duminica. Premierul Victor Ponta si-a mai delegat atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, in perioada 19-24 noiembrie, cand seful Guvernului a plecat in Dubai, la Campionatul Mondial de Formula 1, imediat dupa alegerile prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.