Coalitia de guvernare ar putea sa o propuna pe Maya Teodoroiu pentru functia de judecator la CCR, au precizat, luni, surse social-democrate, care au mentionat, insa, faptul ca o decizie in acest sens nu a fost luata inca.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca persoana propusa pentru functia de judecator al CCR nu va fi parlamentar. Ulterior, Ponta le-a cerut membrilor BPN al PSD acordul pentru ca propunerea in ceea ce priveste CCR sa nu vizeze un actual parlamentar, au precizat sursele social-democrate.

Teodoriu a fost secretar de stat in Ministerul Justitiei in perioada 2002-2005, scrie MEDIAFAX.

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla si-a prezentat demisia din functie, in 4 februarie, in Plenul CC, invocand presiunile exercitate asupra institutiei in legatura cu exercitarea atributiilor sale, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala in cazul sau, pentru fapte de coruptie.

Plenul Curtii Constitutionale a luat act de demisia lui Toni Grebla, iar presedintele CC a constatat incetarea mandatului acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.