Comisia juridica a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, cu 20 de voturi "pentru", unul impotriva, o abtinere si un vot anulat.

Udrea a stat in comisie doar zece minute, iar la iesire a declarat ca a solicitat colegilor din comisie sa dea un aviz favorabil pentru inceperea urmaririi sale penale.

Deputatul PMP Elena Udrea este urmarita penal in dosarul Microsoft, pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, fiind acuzata ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni. Elena Udrea este sub control judiciar din 29 ianuarie pana in 29 martie, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, in dosarul "Gala Bute", Directia Nationala Anticoruptie a cerut luni aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, fiind suspectata de abuz in serviciu, cu obtinerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.