Comisia juridica din Senat a stabilit, marti, sa avizeze favorabil solicitarile de procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostilor ministri, Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comisia juridica din Senat a stabilit marti, prin vot, sa avizeze favorabil solicitarile de procurorilor de incepere a urmaririi penale in cazul fostilor ministri, Ion Ariton si Varujan Vosganian, urmand ca plenul Senatului sa aiba decizia finala asupra cererii DNA si DIICOT.

Inceperea urmaririi penale a fost solicitata de catre DNA in cazul lui Ariton pentru fapte savarsite in calitate de ministru al Economiei in raport cu organizarea Galei Bute, scrie MEDIAFAX.

In cazul lui Vosganian, DIICOT a solicitat inceperea urmaririi penale pentru fapte savarsite ca ministru al Economiei in raport cu facilitati acordate Interagro pentru gaze ieftine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.