Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, ca implicarea sa in dosarul "Gala Bute" este legata de declaratiile pe care le-a facut la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea, aratand ca este o incercare de "intimidare" si de "decredibilizare" a sa.

"Mi se pare evident in acest dosar (dosarul Gala Bute - n.r.) ca aparitia lui este legata de declaratiile pe care le-am facut la adresa generalului Coldea. Nu se poate sa faci perchezitii la patru ani si ceva de la eveniment, ce mai poti sa gasesti dupa patru ani si ceva? Consider ca este o incercare de intimidare si de decredibilizare a mea, intr-un dosar de acum patru ani", a afirmat Udrea la o conferinta de presa, potrivit MEDIAFAX.

Udrea a mai spus ca aceasta incercare de decredibilizare a sa se face prin "ingroparea in acuzatii, in cauze penale".

Udrea a mai spus ca recunoaste ca este "vinovata ca a dorit ce au dorit milioane de oameni, sa-l vada pe Lucian Bute, campion la acea vreme, boxand in Romania". "Daca este o vina ca am vrut ca ministerul sa faca promovarea Romaniei cu cel mai mare campion, atunci imi asum", a mai spus Udrea.

Ea a adaugat ca atunci a fost "o oportunitate de a promova Romania si este treaba unui ministru sa considere ce este oportun sau nu si raspunde politic, nu penal pentru aceasta". "Am gasit o oportunitate sa folosesc fondurile europene, sa promovez imaginea Romaniei si a da satisfactie milioane romani", a mai spus Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.