Obiectivul Guvernului pentru acest an este ca, din ianuarie 2016, sa fie redusa taxa pe valoarea adaugata (TVA) la toate produsele, a transmis premierul Victor Ponta ministrilor, in sedinta de guvern, precizand casi va prezenta prioritatile Parlamentului.

"Saptamana viitoare, voi merge sa prezint prioritatile Guvernului in raporturile cu Parlamentul in prima sesiune", a spus Ponta ministrilor, in sedinta de guvern.

El a precizat ca va prezenta Parlamentului intentiile Guvernului legate de noul Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala, sistemul redeventelor, Legea minelor, Master Plan-ul de Transport, scrie MEDIAFAX.

Vineri, premierul Ponta a afirmat ca este posibila reducerea generala a TVA cu cel mult trei puncte procentuale sau scaderea TVA la categorii de produse, in special cele alimentare. Guvernul a redus de la 1 septembrie 2013 TVA la paine de la 24% la 9%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.