Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Iasi, intrebat cum comenteaza faptul ca a fost huiduit la inceputul discursului pe care l-a rostit in Piata Unirii, ca manifestarile de Ziua Unirii nu trebuie transformate in batalii politice si ca PSD s-a tinut de cuvant si nu a politizat evenimentul.

Victor Ponta a spus ca PSD s-a tinut de cuvant si nu a politizat manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii, precizand ca nu are rost ca sarbatorile sa fie transformate in batalii politice.

Ponta a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca a fost huiduit in Piata Unirii, dupa ce cu o zi in urma premierul spusese, tot la Iasi, ca a avut o discutie cu liderul local PNL Cristian Adomnitei si ca a primit asigurari ca "va fi liniste la Iasi". "Noi ne-am tinut de cuvant, noi ne tinem intotdeauna de cuvant si o sa vedeti ca intotdeauna noi cei de la PSD suntem de parere ca sarbatorile sunt sarbatori. Nu are rost sa le transformam in batalii politice. Restul, pacatul lor sa fie", a declarat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la inceputul discursului rostit in Piata Unirii din Iasi cu prilejul Unirii Principatelor Romane. Totodata, el a fost apostrofat de mai multi ieseni, dar si aplaudat, pe traseul dintre Piata Unirii si Biserica "Trei Ierarhi".

La iesirea din Biserica "Trei Ierarhi", premierul Ponta a fost asteptat de cateva zeci de ieseni, iar unul dintre cei prezenti l-a rugat sa se opreasca pentru a-i face o fotografie. Premierul s-a intors catre persoana respectiva, iar dupa ce l-a fotografiat, ieseanul i-a spus lui Ponta: "Esti mai frumos ca Mickey Mouse", moment in care personalitatile aflate langa premier au inceput sa rada.

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta, mai multi ministri si parlamentari au participat, sambata, la manifestarile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor de la Iasi, la care au asistat cateva mii de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.